ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Το πρωί της Τετάρτης στις 10:00 η μάχη με την Ζενγκ

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ostrava Open
Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ostrava Open AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

Η Μαρία Σάκκαρη θα ανοίξει το πρωί της Τετάρτης (19/1) στην Ελλάδα το βραδινό πρόγραμμα του Australian Open στη Margaret Court Arena. Βάσει προγράμματος, παίζει στις 10:00 με την Κινέζα, Κινγουέν Ζενγκ.

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται πλέον στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ανοίξει το πρωί της Τετάρτης (19/1) στις 10:00 ώρα Ελλάδας το βραδινό πρόγραμμα του Australian Open στη Margaret Court Arena.

Αντίπαλός της θα είναι η 19χρονη Κινέζα, Κινγουέν Ζενγκ (Νο11), που μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε 2-1 σετ της Αλιασάντρα Σάσνοβιτς. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ματς οι δύο αθλήτριες έγραψαν ιστορία αφού έγιναν οι πρώτες που έφτασαν στο super tie break για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο αγώνας θα καλυφθεί LIVE από το Matchcenter του SPORT24, ενώ τηλεοπτικά το τουρνουά μεταδίδεται από το Eurosport.

Θυμίζουμε ότι αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που η Σάκκαρη θα βρει απέναντι της την νεαρή Κινέζα, η οποία είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αναμφίβολα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την πρωταθλήτριά μας, αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη.

Στο court θα βρεθούν και πάλι κορυφαία ονόματα όπως το Νο1 στις γυναίκες, Άσλεϊ Μπάρτι, η Ναόμι Οσάκα (Νο14), ο Ραφαέλ Ναδάλ (Νο5) και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο4).

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ