WIMBLEDON

Σάκκαρη: Το μεσημέρι της Τρίτης (28/06) ο αγώνας της με την Χάιβς

Maria Sakkari of Greece plays a return to Netherland's Arantxa Rus during the women's singles first round match on day two of the Wimbledon Tennis Championships in London, Tuesday June 29, 2021. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Maria Sakkari of Greece plays a return to Netherland's Arantxa Rus during the women's singles first round match on day two of the Wimbledon Tennis Championships in London, Tuesday June 29, 2021. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Τρίτης (28/06) για το Wimbledon με την αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Χάιβς να διεξάγεται στις 13.00.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα της Τρίτης για το Wimbledon έγινε γνωστό με την Μαρία Σάκκαρη να μπαίνει πρώτη στη μάχη.

Το Νο5 στον κόσμο, στην 6η συμμετοχή της στο Wimbledon, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την προερχόμενη από τα προκριματικά, Αυστραλή και Νο572 του κόσμου Ζόι Χάιβς σε μια αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 13:00 (Novasports 6 και LIVE από το Matchcenter του SPORT24).

Αυτή θα είναι η 13η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα σε παίκτριες από την Αυστραλία μετρώντας 6 νίκες και 6 ήττες, ωστόσο οι τρεις ήττες από αυτές ήταν απέναντι στην πρώην Νο1 του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι.

Την ίδια ώρα ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ρίτσαρντ παρέμεινε σταθερός και αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 20.00.

TAGS WIMBLEDON ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ