US OPEN

Σάκκαρη: Το match point που έστειλε την Μαρία στον ημιτελικό του US Open και ο πανηγυρισμός

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του US Open μετά το παιχνίδι με την Πλίσκοβα
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του US Open ©2021 FRANK FRANKLIN II/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο US Open καθώς πέταξε εκτός συνέχειας στα προημιτελικά του US Open την Καρολίνα Πλίσκόβα, άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Δείτε τις τελευταίες στιγμές της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο παιχνίδι με την Πλίσκοβα και τους πανηγυρισμούς της στο τέλος.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να ονειρεύεται και να κυνηγάει την παρθενική συμμετοχή της σε τελικό Grand Slam. Κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα στον προημιτελικό ήταν κυριαρχική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, διάβασε σωστά τακτικά το παιχνίδι, ήταν σταθερή, κράτησε άψογα το σερβίς της και όσες φορές χρειάστηκε στα ράλι να παίξει καλή άμυνα τα κατάφερε. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα της στον ημιτελικό του US Open, ενώ για δεύτερη φορά φέτος (όπως και στην καριέρα της) προκρίθηκε στις τέσσερις κορυφαίες ενός Grand Slam.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε το μπρέικ σ' ένα καίριο σημείο και από εκεί και πέρα κρατούσε τις τύχες της πρόκρισης στα χέρια της, καθώς έπρεπε να υπερασπιστεί το γκέιμ της και να προκριθεί. Εν τέλει τα κατάφερε. Πήρε το πόντο σ' ένα δραματικό γκέιμ και στο τέλος της αναμέτρησης λύγισε και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Στα ημιτελικά η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (Eurosport 1) την Έμα Ραντουκάνου.

TAGS US OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ