ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Το Indian Wells είναι από τα αγαπημένα μου τουρνουά, ελπίζω να φτάσω μέχρι το τέλος"

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Indian Wells μετά την επικράτησή της επί της Ντάρια Σάβιλ | 15 Μαρτίου 2022
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Indian Wells μετά την επικράτησή της επί της Ντάρια Σάβιλ | 15 Μαρτίου 2022 @2022 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Σάβιλ και της ευχήθηκε να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό της, ενώ για την ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Indian Wells και εξέφρασε την ευχή να φτάσει τελικό.

Μόλις πέντε games κράτησε η κόντρα της Μαρίας Σάκκαρη με την Ντάρια Σάβιλ για τον 4ο γύρο του Indian Wells, με την Αυστραλή να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με το σκορ στο 4-1 υπέρ της Ελληνίδας τενίστριας και να αδυνατεί να συνεχίσει, δίνοντας την ευκαιρία στην πρωταθλήτριά μας να εξασφαλίσει με συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση στις 8 καλύτερες του τουρνουά.

"Ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα έπαιζα σήμερα. Ήθελα να τελειώσω το ματς απέναντι στην Ντάρια. Της ευχήθηκα να νιώσει καλά το συντομότερο δυνατό. Νίκησε κάποιες πάρα πολύ καλές αθλήτριες, πάλεψε πολύ, υπέφερε πολύ και της εύχομαι το καλύτερο.

Είναι πάρα πολύ γρήγορη, κινείται πολύ καλά στο κορτ. Αυτό ήταν κάτι που το είχαμε εντοπίσει με την ομάδα μου και έπρεπε να ήμουν πάρα πολύ επιθετική.

Ήξερα τι έπρεπε να κάνω σε αυτά τα πρώτα πέντε games", τόνισε στις δηλώσεις που έκανε στο κορτ αμέσως μετά το -πρόωρο- φινάλε της αναμέτρησης, για να δώσει μάλιστα στη συνέχεια σύνθημα... τελικού:

"Ήταν ένα πολύ μικρό παιχνίδι σήμερα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθειά μου. Σας ευχαριστώ όλους, είστε πολυ ευγενικοί μαζί μου και το εκτιμώ αυτό.

Είχα μεγάλα κίνητρα και ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ στους προημιτελικούς, είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά και ελπίζω να καταφέρω να φτάσω μέχρι το τέλος".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ