WTA

Σάκκαρη: Το απόγευμα της Πέμπτης (21/04) ο αγώνας της με την Σιέγκεμουντ στην Στουτγάρδη

Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells @ 2022 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει στη μάχη του τουρνουά της Στουτγάρδης όπου το απόγευμα της Πέμπτης (21/04, όχι πριν τις 18.00) θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα, Λάουρα Σιέγκεμουντ.

Επιστροφή στη δράση για την Μαρία Σάκκαρη η οποία μπαίνει στη μάχη του τουρνουά της Στουτγάρδης, όπου θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο την Λάουρα Σιέγκεμουντ.

Η αναμέτρηση των δύο τενίστριών αναμένεται να αρχίσει το απόγευμα της Πέμπτης (21/04, όχι πριν τις 18.00) και θα είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωπες.

Η Σιέγκεμουντ είναι 34 ετών από την Γερμανία και βρίσκεται στο Νο40 της Παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η υψηλότερη θέση 30η. Είναι μια αθλήτρια η οποία είναι καλύτερη στο διπλό όπου έχει κατακτήσει 8 τίτλους, ενώ στο μονό έχει δύο. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς ήταν το 2017 στην Στουτγάρδη, απ όπου και κατάγεται.

Σίγουρα είναι μία αθλήτρια που δεν φοβίζει την Σάκκαρη η οποία αν πιάσει το γνώριμο επίπεδό της δεν πρόκειται να φοβηθεί. Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης μπαίνει με φόρα στην χωμάτινη περίοδο όπου θέλει να επαναλάβει εμφανίσεις ανάλογες με τις περσινές.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ