WTA FINALS

Σάκκαρη: Τα ξημερώματα της Πέμπτης (03/11) ο αγώνας της με την Σαμπαλένκα

Η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα της κόντρα στην Πεγκούλα
Η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα της κόντρα στην Πεγκούλα 2022 AP PHOTO/RON JENKINS

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του WTA Finals με την αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Σαμπαλένκα να μην αρχίζει πριν από τις 2 π.μ. της Πέμπτης (03/11).

Οι νικήτριες των δύο πρώτων αγώνων του ομίλου στο WTA Finals θα τεθούν αντιμέτωπες στη δεύτερη αγωνιστική η οποία θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης στο Τέξας.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο5) και η Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο 7) θα μπουν τρίτες στο κορτ και η αναμέτρηση τους δεν πρόκειται να αρχίσει πριν από τις 2 π.μ. της Πέμπτης (03/11, NOVASPORTS 6).

Οι δυο του επικράτησαν της Τζέσικα Πεγκούλα και Ονς Ζαμπέ αντίστοιχα στην πρώτη αγωνιστική και όποια πάρει τη νίκη θα έχει αγκαλιάσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αυτή θα είναι η έβδομη φορά που η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα. Η αθλήτρια από την Λευκορωσία έχει επικρατήσει τέσσερις φορές, ενώ η 27χρονη Ελληνίδα δύο.

Το εντυπωσιακό στατιστικό των αναμετρήσεών τους είναι ότι η Σάκκαρη έχει επικρατήσει στην πρώτη και στην τελευταία εξ αυτών. Μάλιστα, η τελευταία είναι η περσινή μάχη του στο WTA Finals.

TAGS WTA FINALS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ