AUSTRALIAN OPEN

Σάκκαρη: Τα ξημερώματα της Παρασκευής περίπου στις 4 ο αγώνας της με την Κουντερμέτοβα

Maria Sakkari of Greece plays a backhand return to Zheng Qinwen of China during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 19, 2022. (AP Photo/Hamish Blair)
Maria Sakkari of Greece plays a backhand return to Zheng Qinwen of China during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 19, 2022. (AP Photo/Hamish Blair) AP

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/01) περίπου στις 4 την Βερόνικα Κουντερμέτοβα για τον τρίτο γύρο του Australian Open.

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της Παρασκευής (21/01) για το Australian Open. Ανάμεσα στους αγώνες της ημέρας υπάρχει και εκείνος της Μαρίας Σάκκαρη (No8) με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Η Σακ θα αντιμετωπίσει το Νο 32 της Παγκόσμιας κατάταξης περίπου στις 4 π.μ. ώρα Ελλάδας, ενώ η αναμέτρησή τους θα διεξαχθεί στην John Cain Arena.

Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο τενίστριες οι οποίες μετρούν από μία νίκη. Η Κουντερμέτοβα επικράτησε στον πρώτο τους αγώνα στην Κωνσταντινούπολη το 2019 και η Σάκκαρη στο δεύτερο το 2021 στον Καναδά.

Για να βρεθούν στον τρίτο γύρο η Σάκκαρη επικράτησε της Μαρία και της Ζενγκ, ενώ η Κουντερμέτοβα στον πρώτο γύρο νίκησε την Λιου, ενώ στο δεύτερο την Ρούζε.

TAGS AUSTRALIAN OPEN WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ