ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Τα βρήκαμε με την Οσταπένκο, μου ζήτησε συγνώμη στο τέλος"

Η Μαρία Σάκκαρη σε προσπάθειά της στο US Open απέναντι στην Έμα Ραντουκάνου | 9 Σεπτεμβρίου 2021
Η Μαρία Σάκκαρη σε προσπάθειά της στο US Open απέναντι στην Έμα Ραντουκάνου | 9 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 FRANK FRANKLIN II/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Οσταπένκο αναφέρθηκε στη διένεξη που είχε με την αντίπαλο της αλλά και τη συγνώμη που της ζήτησε μετά τη λήξη του αγώνα.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ostrava Open νικώντας εύκολα, 2-0 σετ, τη Γελένα Οσταπένκο σε μια αναμέτρηση όπου η διένεξη της ελληνίδας τενίστριας με τη Λετονή που την έβρισε βρέθηκε στο επίκεντρο.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε αναφέρθηκε στο συμβάν λέγοντας πως τα βρήκε με την αντίπαλο της καθώς της ζήτησε συγνώμη. Τόσο μέσα στο κορτ όσο και στα αποδυτήρια: "Τα βρήκαμε με την Οσταπένκο, μου ζήτησε συγνώμη στο τέλος όταν μιλάγαμε στο φιλέ αλλά και στα αποδυτήρια".

Αναφορικά με το παιχνίδι σε δηλώσεις της μέσα από το κορτ στάθηκε στην παρουσία της λέγοντας: "Τα πήγα εξαιρετικά, ιδίως το παιχνίδι μου από τη baseline ήταν αρκετά καλό. Μου αρέσει να παίζω στο Ostrava Open" και συμπλήρωσε: "Δεν ήταν σίγουρο ότι θα παίξω εγώ καθώς πήγα αρκετά μακριά στο US Open. Από τη στιγμή που το αποφάσισα όμως μου αρέσει που είμαι εδώ και παίζω μπροστά στον κόσμο".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ