AUSTRALIAN OPEN

Σάκκαρη: Τα εμπόδια για την Μαρία από εδώ και πέρα στο Australian Open

Maria Sakkari of Greece plays a backhand return to Zheng Qinwen of China during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 19, 2022. (AP Photo/Hamish Blair)
Maria Sakkari of Greece plays a backhand return to Zheng Qinwen of China during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 19, 2022. (AP Photo/Hamish Blair) AP

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε για δεύτερη φορά στην καριέρα της στον τέταρτο γύρο του Australian Open και από εδώ και πέρα έχει μπροστά της μεγάλες προκλήσεις.

Οι εμφανίσεις της Μαρίας Σάκκαρη συνεχίζουν σε υψηλές στροφές και το Νο8 της Παγκόσμιας κατάταξης δείχνει αποφασισμένη να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Australian Open.

Μια αποστολή καθόλου εύκολου, αλλά η Σάκκαρη έχει αποδείξει ότι της αρέσουν τα δύσκολα και με τον κόσμο στο πλευρό της είναι δεδομένο ότι θα τα δώσει όλα για να καταφέρει.

Πάμε να δούμε τι μπορεί να βρει μπροστά της από εδώ και πέρα. Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Πεγκούλα στον τέταρτο γύρο και μετά θα βρει απέναντί της την νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στις Μπάρτι και Ανισίμοβα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λογικά θα αντιμετωπίσει την Αυστραλή που βρίσκεται στο Νο1 του κόσμου και εάν καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το μεγάλο εμπόδιο θα περιμένει να δει ποια θα φτάσει στον ημιτελικό από τα άλλα ζευγάρια στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Κρεϊτσίκοβα - Αζαρένκα και Κις - Μπαντόσα είναι τα δύο ζευγάρια και μία από αυτές τις τέσσερις αθλήτριες θα αντιμετωπίσει η Σάκκαρη στον ημιτελικό.

Οι θέσεις στην Παγκόσμια κατάταξη των αθλητριών που συνεχίζουν

TAGS AUSTRALIAN OPEN WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ