ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Στις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο ημιτελικός του Indian Wells με την Μπαντόσα

Η Μαρία Σάκκαρη σε αγώνα της με την Έλενα Ριμπάκινα στα προημιτελικά του Indian Wells | 17 Μαρτίου 2022
Η Μαρία Σάκκαρη σε αγώνα της με την Έλενα Ριμπάκινα στα προημιτελικά του Indian Wells | 17 Μαρτίου 2022 @2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/AP IMAGES

Ο ημιτελικός του Indian Wells μεταξύ της Μαρία Σάκκαρη και της Πάουλα Μπαντόσα είναι το τελευταίο ματς της ημέρας που όρισαν οι διοργανωτές, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να ρίχνεται στη μάχη στις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ώρα Ελλάδας.

Μαρία Σάκκαρη και Πάολα Μπαντόσα θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά στην καριέρα τους, στον δεύτερο ημιτελικό του BNP Paribas Open, μετά τις νίκες που πέτυχαν στα προημιτελικά της Πέμπτης με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να επικρατεί 2-0 σετ της Έλενα Ριμπάκινα και την κάτοχο του τίτλου να κερδίζει με το ίδιο σκορ την Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Οι δύο φορμαρισμένες τενίστριες θα αναμετρηθούν την Παρασκευή (05:00GR, ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδος) με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Indian Wells αλλά και την εξασφάλιση της 5ης θέσης στη WTA Rankings.

"Αύριο θα είναι ένα ματς μεταξύ δύο μαχητριών. Τη σέβομαι πραγματικά και ελπίζω να έχουμε ένα καλό παιχνίδι" είπε η Μπαντόσα ενόψει της αναμέτρησής της με την Σάκκαρη.

Αν η Μαρία Σάκκαρη προκριθεί στον τελικό θα ανέβει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ με κατάκτηση του τίτλου θα σκαρφαλώσει στη 2η θέση του κόσμου!

Σάκκαρη και Μπαντόσα είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στο WTA Finals που έγινε στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικό στο κλείσιμο της προηγούμενης χρονιάς, με την Ισπανίδα να επικρατεί 7-6, 6-4, στη φάση των ομίλων. Λίγες μέρες αργότερα, η Μπαντόσα κατέκτησε τον τίτλο.

Στον πρώτο ημιτελικό (03:00GR) θα αναμετρηθούν δύο πολύ φορμαρισμένες τενίστριες, η Σιμόνα Χάλεπ και η Ίγκα Σφιόντεκ, στο ντέρμπι δύο πρώην πρωταθλητριών στο Roland Garros.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ