ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Σπουδαίο για μένα να είμαι εδώ και να κερδίζω τέτοια ματς"

Η Μαρία Σάκκαρη στη διάρκεια αγώνα της για το Kremlin Cup | 23 Οκτωβρίου 2021
Η Μαρία Σάκκαρη στη διάρκεια αγώνα της για το Kremlin Cup | 23 Οκτωβρίου 2021 © 2021 ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Σβιόντεκ υποστήριξε πως είναι μια επιβράβευση για την ίδια η παρουσία της στο WTA Finals και στάθηκε στη σημασία της νίκη επί της Πολωνής.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια ονειρική πρεμιέρα στο WTA Finals με τη νίκη της επί της Σβιόντεκ με 2-0 και η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της μέσα από το κορτ τόνισε πόσο σπουδαίο είναι για την ίδια να μετέχει στους τελικού του WTA και να είναι σε θέση να κερδίζει τόσο σημαντικά παιχνίδια

"Είναι μια επιβράβευση για μένα για τη σπουδαία σεζόν που είχα. Για όλες μας είναι. Καμία δεν είναι από τύχη εδώ, όλες το αξίζαμε. Μπορώ να καταλάβω πως νοιώθει η Ίγκα, πρέπει να καταλάβει πως είναι 20 ετών και έχει όλο το μέλλον μπροστά της".

Για την εξαιρετική εμφάνιση της ίδιας;

"Έχουμε διάφορα μικρά μυστικά. Σέρβιρα αρκετά καλά, έκανε ένα καλό παιχνίδι από τη γραμμή, ήταν ένα αρκετά συμπαγές παιχνίδι από πλευράς μας".

Πόσο ιδιαίτερο ήταν για την ίδια να παίζει μπροστά στην οικογένεια της και την Αγγελική Κανελοπούλου που ήταν στο Μεξικό;

Είναι όμορφο και για μένα και για την οικογένεια μου να έχω τη μητέρα μου εδώ μαζί μου. Έχει υπάρξει και η ίδια μια από τις καλύτερες τενίστριες. Το να είμαι εδώ και να κερδίζω τόσο μεγάλα ματς, είναι σπουδαίο για όλους μας".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA FINALS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ