INDIAN WELLS

Σάκκαρη: Προοπτικές για μεγάλη πορεία στο Παρίσι

Η Μαρία Σάκκαρη (AP Photo/Seth Wenig)
Η Μαρία Σάκκαρη (AP Photo/Seth Wenig) AP

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, μετά την απαιτητική επικράτηση επί της 19χρονης qualifier, Καμίλα Ρακίμοβα στα δύο σετ.

Το Νο20 του ταμπλό, δεν έχει χάσει ακόμη σετ στη διοργάνωση και πηγαίνει με μεγάλη αυτοπεποίθηση στη φάση των "32", ισοφαρίζοντας την καλύτερή της πορεία στο τουρνουά.

Με την ίδια σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, όπως στα παιχνίδια με Τομλιάνοβιτς και Ρακίμοβα, η Σάκκαρη καλείται να αντιμετωπίσει την επίσης qualifier, Μαρτίνα Τρεβιζάν για την είσοδο στον 4ο γύρο του Roland Garros.

Η 26χρονη Ιταλίδα, Νο159 της παγκόσμιας κατάταξης, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής αφού προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες στο Παρίσι, τρεις στα προκριματικά και δύο επί των Τζιόρτζι, Γκοφ στο κυρίως ταμπλό.

Ειδικά κόντρα στην Κόρι Γκοφ, η Τρεβιζάν έδειξε σπουδαία ανθεκτικότητα επικρατώντας με 4-6, 6-2, 7-5 της χαρισματικής πλην άπειρης, Αμερικανίδας.

Εφόσον η Σάκκαρη επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που τη θέλουν φαβορί απέναντι στην Τρεβιζάν, στον 4ο γύρο θα διασταυρωθεί με τη νικήτρια του αγώνα Μπερτένς-Σινιάκοβα.

Πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικές τενίστριες που έχουν επίσης υψηλές βλέψεις στη διοργάνωσης. H Μπερτένς, Νο5 του ταμπλό, έχει 10 τίτλους WTA στην τροπαιοθήκη της και έχει βρεθεί μέχρι και το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Από την άλλη, η 24χρονη Σινιάκοβα, Νο61 στον κόσμο, έχει δύο τίτλους στο μονό και οχτώ στο διπλό ενώ έχει βρεθεί στο career high Νο31 της κατάταξης.

Ωστόσο, είναι δύο αθλήτριες που δεν τρομάζουν την Σάκκαρη η οποία δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική, ψυχολογική και σωματική κατάσταση και έχει τις δυνατότητες να κάνει μια σπουδαία πορεία στο Παρίσι.

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ