ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Περίπου στις 14:00 την Παρασκευή (29/4) η πρεμιέρα της Μαρίας στο Madrid Open κόντρα στην Κις

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πάουλα Μπαντόσα στον ημιτελικό του Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πάουλα Μπαντόσα στον ημιτελικό του Indian Wells © 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο5) θα ξεκινήσει την Παρασκευή (29/4) τις υποχρεώσεις της στο Madrid Open, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μάντισον Κις, με την αναμέτρηση να αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 14:00.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο5) θα ξεκινήσει την Παρασκευή (29/4) την πορεία της στον πρώτο γύρο του Madrid Open

Η Ελληνίδα τενίστρια θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αμερικανίδα που βρίσκεται στο Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης, Μάντισον Κις (Novasports 6HD και Live από το SPORT24), με την αναμέτρηση να ξεκινά περίπου στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους έχουν τεθεί αντιμέτωπες δύο φορές με τη Σάκκαρη να επικρατεί και στις δύο και μάλιστα, δίχως να χάσει σετ κόντρα στην 27χρονη Αμερικανίδα.

Στο δεύτερο γύρο η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να βρει ξανά στο δρόμο της μία αθλήτρια η οποία θα βρίσκεται κοντά και αυτή στο Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Λέιλα Φερνάντες (Νο20) και την Ντάρια Κασάτκινα (Νο23).

Στον τρίτο γύρο θα την περιμένει πιθανότατα μία εκ των Οσάκα και Παβλιουτσένκοβα, ενώ στα προημιτελικά θα συναντήσει πιθανότατα την Κόλινς. Την ίδια ώρα η εξαιρετική Σβιόντεκ και η Μουγκουρούθα θα την περιμένουν στα ημιτελικά.

Εφόσον ξεπεράσει όλο αυτό το μονοπάτι η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον τελικό μια εκ των Σαμπαλένκα, Πλίσκοβα, Μπαντόσα και Ζαμπέρ. Φυσικά, όλα τα παραπάνω αποτελούν σενάρια εφόσον όλα κυλήσουν σύμφωνα με τη λογική.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ MADRID OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ