MIAMI OPEN

Σάκκαρη: Όχι πριν τις 19:30 ο αγώνας με την Χαντάντ-Μάια για τον 2ο γύρο του Miami Open

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Πέτρα Κβίτοβα για τον 3ο γύρο του Indian Wells | 14 Μαρτίου 2022
Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Πέτρα Κβίτοβα για τον 3ο γύρο του Indian Wells | 14 Μαρτίου 2022 @2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται στη μάχη του Miami Open με την Χαντάντ Μάια από τη Βραζιλία να είναι η πρώτη της αντίπαλος το απόγευμα της Παρασκευής (25/3). Όχι πριν τις 19:30 ώρα Ελλάδας το ματς.

Την Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ-Μάια (No62) θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη (Νο3) στον δεύτερο γύρο του Miami Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε απευθείας στις "64" του τουρνουά και το ματς της απέναντι στην Χαντάντ-Μάια δεν αναμένεται να αρχίσει πριν από τις 19:30 ώρα Ελλάδας (Novasports6, LIVE από το SPORT24)

Σάκκαρη και Μάϊα θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά, μετά το μακρινό 2014 όταν η Βραζιλιάνα είχε κερδίσει την πρωταθλήτρια μας σε ITF του Μεξικό. H νικήτρια της αναμέτρησης διασταυρώνεται στον 3ο γύρο με την αντίστοιχη του αγώνα Κις-Καλίνινα που αγωνίζονται λίγο αργότερα (21:30).

Η Σάκκαρη άφησε πίσω της την πολύ καλή της παρουσία στο Indian Wells (εκεί όπου έφτασε ως τον τελικό και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του κόσμου) και πλέον στρέφει την προσοχή της στο άλλο τουρνουά των ΗΠΑ εκεί όπου θέλει να φτάσει εξίσου μακριά.

TAGS MIAMI OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ