WTA FINALS

Σάκκαρη: "Νιώθω ξανά αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μου"

Η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals
Η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals 2022 AP PHOTO/TIM HEITMAN

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν ενθουσιασμένη μετά τη νίκη της απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα τονίζοντας ότι παίζει ξανά με αυτοπεποίθηση.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο5) χρειάστηκε δύο tie break και παραπάνω από 2 ώρες για να λυγίσει την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα (Νο3), με 2-0 σετ στην πρεμιέρα της στο WTA Finals.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η 27χρονη Ελληνίδα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και επεσήμανε ότι έχει ξανά αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της.

Αρχικά η Μαρία Σάκκαρη τόνισε: "Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι στην Τζες, είναι εκπληκτική παίκτρια. Έχει πολλή αυτοπεποίθηση αυτή την περίοδο και ήξερα πως θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αλλά έδειξα εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου, ήμουν και εντελώς ξεκούραστη σε σχέση με το προηγούμενο αγώνα μας και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκίνησα με νίκη εδώ".

Για την εμπειρία της στο Τέξας και το παραδοσιακό καπέλο των Τεξανών με το οποίο φωτογραφήθηκε: "Νομίζω πως μου πήγαινε! Δεν το φόρεσα ακόμα έξω, αλλά μάλλον θα το κάνω. Είναι πολύ ωραία η κουλτούρα του κόσμου εδώ, μ' αρέσει. Βλέπεις διαφορετικά πράγματα, βλέπεις πως ντύνεται ο κόσμος με τις μπότες και τα καπέλα και εκπροσωπεί την κουλτούρα του.

Όλοι είναι πολύ ευγενικοί, σε όλα τα εστιατόρια που πήγαμε μας συμπεριφέρθηκαν πολύ όμορφα. Είναι συναρπαστικό, τις επόμενες μέρες θα έρθουν και άλλοι άνθρωποι να μας παρακολουθήσουν. Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και σας ευχαριστώ που ακολουθείτε το γυναικείο τένις".

Τέλος, όταν ενημερώθηκε ότι ήταν η πρώτη της νίκη φέτος κόντρα σε αθλήτρια του Top 5 δήλωσε: "Δεν το γνώριζα αυτό. Ήρθε λίγο αργά στη σεζόν, αλλά τουλάχιστον ήρθε. Όπως έχω ξαναπεί, ανέτρεψα τα πράγματα την προηγούμενη εβδομάδα και νιώθω ξανά αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μου, βρίσκω τη φόρμα μου και πάλι. Αυτό είναι καλό γι' αυτό το τουρνουά, αλλά και για την επόμενη σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένη για να συνεχίσω να παίζω καλό τένις αυτή την εβδομάδα".

TAGS WTA FINALS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ