ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Με φόντο τα WTA Finals ρίχνεται στη μάχη του VTB Kremlin Cup με την Καλίνσκαγια

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκριση στις 8 του US Open
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκριση στις 8 του US Open © 2021 JOHN MINCHILLO / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη θα ριχτεί στη μάχη του VTB Kremlin Cup, το μεσημέρι (12:30, COSMOTE SPORT 8 HD και LIVE στο SPORT24), αντιμετωπίζοντας την qualifier, Άννα Καλίνσκαγια, στο πλαίσιο του 2ου γύρου της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη, No7 στην παγκόσμια κατάταξη, θα ριχτεί στη μάχη του VTB Kremlin Cup, το μεσημέρι (12:30, COSMOTE SPORT 8 HD και LIVE στο SPORT24), αντιμετωπίζοντας την qualifier, Άννα Καλίνσκαγια (No125), στο πλαίσιο του 2ου γύρου της διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα τενίστρια, με νίκη θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του 500αριού τουρνουά της Μόσχας, όμως παράλληλα θα “σφραγίσει” και τη θέση της στους τελικούς της WTA!

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της Ονς Ζαμπέρ, στον 1ο γύρο του Kremlin Cup, η 26χρονη πρωταθλήτριά μας, απέχει μόλις μια νίκη από την μαθηματική εξασφάλιση μιας θέσης στα WTA Finals του Μεξικού.

Ο πολύ κρίσιμος αγώνας της κόντρα στην Καλίνσκαγια είναι το 2ο χρονικά παιχνίδι της ημέρας για το γυναικείο ταμπλό του Kremlin Cup.

Σάκκαρη και Καλίνσκαγια δεν έχουν διασταυρώσει ποτέ ξανά τα ξίφη τους στο παρελθόν, με τη Νο125 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης, πάντως, να μετράει ήδη τρεις συνεχόμενες νίκες στη Μόσχα.

Σε περίπτωση πρόκρισης, η Μαρία στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει μια εκ των Σιμόνα Χάλεπ και Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Πηγή: tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ