ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Μαρτίντσοβα 2-0: Επιβλητική η Μαρία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ostrava Open

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα στο US Open την πρόκριση στα ημιτελικά
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα στο US Open ©2021 FRANK FRANKLIN II/ASSOCIATED PRESS

Για ακόμα μία φορά η Μαρία Σάκκαρη έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, επικράτησε της Τερέζα Μαρτίντσοβα με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και έκλεισε τη θέση της στα ημιτελικά του Ostrava Open.

Πραγματοποιώντας ακόμα μία κυρίαρχη εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε και της Τερέζα Μαρτίντσοβα με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και εξασφάλισε τη θέση της στα ημιτελικά του Ostrava Open.

Η Μαρία ερχόμενη από μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Οσταπένκο, επικράτησε και της Τσέχας και έκλεισε τη θέση της στην επόμενη φάση του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Σφιόντεκ.

Η Ελληνίδα έκανε σχεδόν αψεγάδιαστο παιχνίδι, έπαιξε πολύ έξυπνα απέναντι στις αδυναμίες της αντιπάλου της και επιβεβαίωσε για ακόμα ένα ματς πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Ο αγώνας

Με μπρέικ μπήκε στο πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη δείχνοντας εξ αρχής της προθέσεις της. Είχε εξαιρετικά ποσοστά πίσω από το πρώτο της σερβίς που έφτασαν και το 100% σε κάποιο σημείο του σετ. Η Μαρτίντσοβα έδειχνε πως δεν πάταγε καλά στο κορτ καθώς ελάχιστες φορές μπόρεσε να απειλήσει την Ελληνίδα.

Η Μαρία είδε το μπρέικ που έκανε στο ξεκίνημα να χάνεται και την Μαρτίντσοβα να την ισοφαρίζει σε 5-5 ωστόσο με νέο μπρέικ πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σετ για να το κλείσει λίγο αργότερα κάνοντας το 7-5.

Και στο δεύτερο σετ το μπρέικ για την Μαρία δεν άργησε να έρθει, έγινε μόλις στο τρίτο γκέιμ. Μπορεί η Τσέχα να ανέβασε την απόδοσή της ωστόσο η Ελληνίδα είχε τον απόλυτο έλεγχο στο κορτ.

Δυνατά και στοχευμένα χτυπήματα, καλό πιεστικό σέρβις και υπομονή στα ράλι ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της Μαρίας. Με ελάχιστα λάθη και τρομερά drop shots η Μαρία δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, έκλεισε και το δεύτερο σετ μαζί και τη θέση της στα ημιτελικά.

Οι δύο αθλήτριες "κράτησαν' το σερβίς τους μέχρι το ένατο game, όπου η Μαρία έκανε και δεύτερο break στο σερβίς της Τσέχας τενίστριας με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ