ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Κόντρα στην Τατιάνα Μαρία με φόντο τον 4ο γύρο του Wimbledon

Η Μαρία Σάκκαρη σε προσπάθειά της στο Wimbledon | 29 Ιουνίου 2022
Η Μαρία Σάκκαρη σε προσπάθειά της στο Wimbledon | 29 Ιουνίου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Με φόρα από τις δύο "καθαρές" νίκες της στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της στο Wimbledon, η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Πέμπτη (1/7, 15:00, LIVE από SPORT24) την Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία με στόχο να φτάσει πρώτη φορά στον 4ο γύρο του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη έχει αρχίσει ιδανικά τη διαδρομή της στο φετινό Wimbledon αφού στα πρώτα δύο παιχνίδια της πανηγύρισε ισάριθμες νίκες και μάλιστα δίχως να παραχωρήσει σετ σε αντίπαλό της: στον πρώτο γύρο επικράτησε της Αυστραλής Χάιβς (Νο 571) με 6-1, 6-4 ενώ στον δεύτερο γύρο ήταν η σειρά της Τόμοβα από την Βουλγαρία (Νο 112) να υποταχτεί στην ανωτερότητά της, με την 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται νικήτρια με 6-4, 6-3.

Το επόμενο εμπόδιο που παρουσιάζεται στο δρόμο της στο λονδρέζικο τουρνουά είναι αυτό της 34χρονης Τατιάνα Μαρία (Νο103) η οποία έκανε την έκπληξη επικρατώντας 2-1 απέναντι στην Κιρστέα στον προηγούμενο γύρο, με την Σάκκαρη να έχει φυσικά ως μεγάλο στόχο να πάρει για πρώτη φορά το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο του φημισμένου Grand Slam (1/7, 15:00, Novasports Sports Prime και LIVE από SPORT24).

Οι δύο αθλήτριες έχουν βρεθεί δύο φορές αντιμέτωπες, μία σε επίπεδο ITF και μία στο τουρ της WTA και μετρούν από μία νίκη. Η Τατιάνα Μαρία είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς το 2014, ενώ η Σάκκαρη στο δεύτερο πριν από μερικούς μήνες στο Australian Open.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ