WTA

Σάκκαρη: Κόντρα στην Καλίνσκαγια στο δεύτερο γύρο του Kremlin Cup

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του US Open
Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του US Open AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

Με την Άννα Καλίνσκαγια θα παίξει η Μαρία Σάκκαρη στο δεύτερο γύρο του Kremlin Cup αφού η Ρωσίδα επικράτησε 2-0 σετ της Γιαστρέμσκα.

Την αντίπαλό της στο δεύτερο γύρο του Kremlin Cup έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Πρόκειται για την Άννα Καλίνσκαγια, η οποία επικράτησε 2-0 σετ της Γιαστρέμσκα.

Η 22χρονη Ρωσία είχε καθαρό μυαλό στα κρίσημα σημεία της αναμέτρησης με την Ουκρανή και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το ματς είχε πολλές εναλλαγές και πολλά breaks.

Πρώτη έσπασε σερβίς η Γιαστρέμσκα η οποία προηγήθηκε 3-2, αλλά η Ρωσίδα απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 3-3. Τα break συνεχίστηκαν με την Ουκρανή να κάνει το τρίτο διαδοχικό και στη συνέχισε κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-3.

Η Καλίνσκαγια δεν τα παράτησε πήρε τρία διαδοχικά games για να προηγηθεί 6-5, αλλά τελικά οι δύο τενίστριες οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί η Ρωσίδα ήταν πιο ψύχραιμη και έφτασε στο 1-0 σετ με 7-6 (5).

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την Καλίνσκαγια η οποία προηγήθηκε νωρίς με break και στη συνέχεια έκλεισε το ματς με 6-4.

Η πρώτη αναμέτρηση και η πορεία

Η Καλίνσκαγια ξεκίνησε την πορεία της στο Kremlin Cup από τα προκριματικά. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε με 2-1 σετ την Κουζμοβά, ενώ στο δεύτερο την Ντιατσένκο με 2-0, πριν φτάσει στο κυρίως ταμπλό.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση της Σάκκαρη με το Νο101 της Παγκόσμιας κατάταξης. Η 22χρονη Ρωσίδα (σε περίπου δύο μήνες κλείνει τα 23) έχει φτάσει μέχρι το 69 στις αρχές του έτους, όμως έκτοτε έμεινε πίσω.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ