ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σάκκαρη - Κόνταβεϊτ 2-0: Στο δεύτερο γύρο η Μαρία με τρομερή ανατροπή στο πρώτο σετ

Η Μαρία Σάκκαρη σε αγώνα της στο Wimbledon
Η Μαρία Σάκκαρη σε αγώνα της στο Wimbledon TIM IRELAND / AP PHOTO

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε νωθρά στον αγώνα της με την Ανέτ Κόνταβεϊτ, αλλά στη συνέχεια ήταν εξαιρετική επικράτησε 2-0 σετ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη σε Ολυμπιακούς Αγώνες συνοδεύτηκε με νίκη. Μία μέρα πριν τα 26τα γενέθλια της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε 2-0 επί της Ανέτ Κόνταβεϊτ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Σέρβα και Νο90 στον κόσμο, Νίνα Στογιάνοβιτς, η οποία νωρίτερα επικράτησε της Νάο Χιμπίνο με 6-3, 6-3.

Το ματς: Το ξεκίνημα του αγώνα μόνο καλό δεν ήταν για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ανέτ Κόνταβεϊτ πατούσε καλύτερα και με ένα γρήγορο break κατάφερε να φέρει το σετ στα μέτρα της.

Συγκεκριμένα η Εσθονή προηγήθηκε με 5-2, όμως κάπου εκεί σήμανε η αντεπίθεση της 26χρονης Ελληνίδας πρωταθλήτριας. Η αρχή έγινε κρατώντας το σερβίς της, σερβίροντας καλά για πρώτη φορά στο ματς.

Ακολούθησε ένα break σε εκείνο της Κόνταβεϊτ για να φέρει το σετ στα ίσα στο 5-5 το οποίο συνοδεύτηκε και με το χαρακτηριστικό "Πάμε".

Από εκεί και μετά το σετ ανήκε στην Σάκκαρη. Η Ελληνίδα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Εσθονή για να φτάσουμε στο κλείσιμο του σετ με ένα ονειρικό service game και την ψυχολογία στα ύψη.

Το υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα ήταν μία τυπική διαδικασία. Η Μαρία Σάκκαρη κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 2-0 σετ.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ