UNITED CUP

Σάκκαρη: "Ήθελα να νικήσω περισσότερο για την Ελλάδα παρά για μένα"

Σάκκαρη: "Ήθελα να νικήσω περισσότερο για την Ελλάδα παρά για μένα"

Η Μαρία Σάκκατη μίλησε για τη νίκη της απέναντι στην Ελιζέ Μέρτενς τονίζοντας ότι ήθελε τη νίκη περισσότερο για την Ελλάδα παρά για εκείνη.

H Μαρία Σάκκαρη μίλησε αμέσως μετά τη νίκη της κόντρα στην Ελίζε Μέρτενς, η οποία έφερε την ελληνική ομάδα στον τελικό του Περθ της Τετάρτης, με την 27χρονη να τονίζει ότι η νίκη αυτή την ήθελε περισσότερο για τη χώρα μας παρά για την ίδια.

"Αν παίζεις μόνο για τον εαυτό σου σε ένα κανονικό τουρνουά, αν χάσεις είσαι μόνος σου, αλλά ήθελα να κερδίσω περισσότερο για την Ελλάδα παρά για τον εαυτό μου. Σημαίνει πολλά για εμένα, για την ομάδα, για τη χώρα μας. Είναι υπέροχο που είμαστε στον τελικό του Περθ", είπε η Ελληνίδα τενίστρια στην on court συνέντευξη.

“Η μπάλα πετούσε στον αέρα πολύ γρήγορα λόγω της ζέστης. Έπρεπε να ήμουν σταθερή και να προσπαθήσω να βρίσκω βαριά χτυπήματα. Νομίζω ότι τα κατάφερα καλά, παρότι είχα μια πτώση στο 2ο σετ. Βιαζόμουν λίγο, όμως το συνειδητοποίησα και το άλλαξα κατευθείαν.

Πρέπει να βελτιώσω τις προσεγγίσεις στο φιλέ, πρέπει να είμαι πιο τολμηρή. Δουλεύω και πάνω στο service μου για να έχω καλύτερα ποσοστά, ενώ υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για κάθε χτύπημα και αυτό είναι καλό. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα νιώθω καλύτερα και θα δώσω στον εαυτό μου ευκαιρίες, αρχικά στο μεικτό διπλό μετά, αλλά και αύριο".

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS UNITED CUP ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ