AUSTRALIAN OPEN

Σάκκαρη: "Ήταν απογοητευτική εμφάνιση"

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη 2022 HAMISH BLAIR/AP IMAGES

Απογοητευμένη από τον τρόπο με τον οποίο έχασε από την Τζέσικα Πεγκούλα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς η Μαρία Σάκκαρη.

Ο αποκλεισμός και κυρίως η εμφάνισή της απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα (Νο21) ενόχλησαν την Μαρία Σάκκαρη (Νο5) η οποία ήθελε να προχωρήσει και άλλο στο Australian Open.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε αρχικά: "Ήταν απογοητευτική εμφάνιση. Οι συνθήκες ήταν πολύ γρήγορες, η Τζέσικα έπαιζε πολύ γρήγορα, δεν είχα τις απαντήσεις. Προσπάθησα το καλύτερό μου, αλλά το παιχνίδι μου δεν ήταν καν κοντά, ήταν κάπου στο 60-70%. Ήταν απλά απογοητευτικό. Και ακόμα είναι".

Σε ερώτησε που της έγινε για τις συνθήκες του γηπέδου είπε: "Το βρήκα πιο γρήγορο, δεν ξέρω αν ήταν, αλλά έτσι μου φάνηκε. Υπήρχαν επίσης πολλές μύγες και πολύ χώμα από χθες το βράδυ. Αυτό πάντα κάνει το court πιο γρήγορo. Με εξέπληξε. Ίσως προσπάθησαν να το καθαρίσουν αλλά δεν υπήρχε χρόνος. Φυσικά και η ζέστη το έκανε πιο γρήγορο από τον προηγούμενο αγώνα μου στο Margaret (Court Arena), που ήταν νύχτα. Ήταν ξεκάθαρο πάντως πως η Τζέσικα ένιωθε πολύ πιο άνετα από εμένα, νομίζω πως λατρεύει τις γρήγορες επιφάνειες. Εγώ απλά δεν έπαιζα καλά, ήμουν και λίγο άτυχη, θα προσπαθήσω να μην απογοητευτώ πολύ και να συνεχίσω τη δουλειά."

Για το αν την ικανοποιεί η πορεία μέχρι τον 4ο γύρο: "Δεν είμαι ικανοποιημένη, όχι. Έχω άλλες βλέψεις για τον εαυτό μου και με φαντάζομαι ακόμα πιο μακριά σε ένα τέτοιο τουρνουά. Ξέρω ότι το αξίζω και ότι μπορώ να το καταφέρω."

TAGS AUSTRALIAN OPEN WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ