ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Ισοπέδωσε την Σβιτολίνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά

Maria Sakkari, of Greece, reacts during a match against Serena Williams, of the United States, during the quarterfinals of the US Open tennis championships, Monday, Sept. 7, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during a match against Serena Williams, of the United States, during the quarterfinals of the US Open tennis championships, Monday, Sept. 7, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, ισοπέδωσε με 6-3, 6-3 την Ελίνα Σβιτολίνα και πανηγύρισε τη δέκατη νίκη της κόντρα σε Top10 αθλήτρια με την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά στην Οστράβα!

Μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη. Η Sak attack επικράτησε με 6-3, 6-3 κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά στην Οστράβα.

Αυτή ήταν και η δέκατη νίκη της 25χρονης κόντρα σε αθλήτρια του Τop10. Αν κάποιος έβλεπε την αναμέτρηση τότε δύσκολα θα καταλάβαινε ποια αθλήτρια βρίσκεται στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης αφού η Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή.

Στον επόμενο γύρο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Οσταπένκο και την Ονς Ζαμπέρ οι οποίες κοντράρονται την Πέμπτη (22/10).

Πίσω στα του αγώνα της Σάκκαρη με την Σβιτολίνα. Η Σακ μπήκε εξαιρετικά στον αγώνα και με δύο γρήγορα breaks κατάφερε να προηγηθεί με 3-0, η Ουκρανή πήρε το ένα πίσω και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να μειώσει σε 3-2, αλλά η Σάκκαρη ήταν σε μεγάλη ημέρα αφού επικράτησε στα τρία από τα επόμενα τέσσερα games για να σφραγίσει το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ εκείνη έκανε break ήταν η Σβιτολίνα για να προηγηθεί με 2-1, αλλά η Σάκκαρη απάντησε με break back και με δεύτερο break στο όγδοο game του σετ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η Ουκρανή δεν είχε άλλη αντίδραση και η Sak Attack έκλεισε το ματς με love service game για το 6-3, 6-3.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ