ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Η κλήρωση στο Σινσινάτι της δίνει την ευκαιρία να φτάσει μακριά

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Στη μάχη του Σινσινάτι Open ρίχνεται και η Μαρία Σάκκαρη, με τις πιθανές αντιπάλους της να μην τη φοβίζουν, αν παρουσιάσει φυσικά το καλό της πρόσωπο.

Ευκαιρία να ανακάμψει και να χτίσει τη ψυχολογία της ενόψει του US Open, θα έχει η Μαρία Σάκκαρη στο Σινσινάτι Open, η κλήρωση του οποίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Σινσινάτι.

Η 27χρονη Αθηναία, καταλαμβάνει το Νο4 του ταμπλό στο δεύτερο συνεχόμενο 1000αρι της WTA και οι πιθανές αντίπαλοί της δεν την φοβίζουν, αρκεί να παρουσιαστεί κοντά στο καλύτερό της.

Έχοντας bye στον 1ο γύρο, η Σάκκαρη περιμένει στη φάση των "32" είτε την Άλισον Βαν Ούιτβανκ είτε τενίστρια από τα προκριματικά ενώ πολύ πιθανό μοιάζει το δεύτερο συνεχόμενο ραντεβού με την Καρολίνα Πλίσκοβα στον 3ο γύρο, έχοντας αποκλειστεί από την Τσεχα στο Τορόντο αυτή την εβδομάδα. Η Πλίσκοβα στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει την wild card Βίνους Γουίλιαμς.

Πιθανή αντίπαλος της Σάκκαρη στα προημιτελικά είναι η Σερίνα Γουίλιαμς η οποία παίζει στον 1ο γύρο με την κάτοχο του US Open, Έμα Ραντουκάνου ενώ στο ίδιο quarter βρίσκονται και οι 7-Τζέσικα Πέγκουλα και Μπιάνκα Αντρέσκου.

2-Κονταβέιτ, 6-Σαμπαλένκα καθώς και η φορμαρισμένη Ντάρια Κασάτκινα, βρίσκονται επίσης στο κάτω μέρος του ταμπλό.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, Ίγκα Σφιόντεκ θα προσπαθήσει να ανακάμψει μετά την πρόωρη έξοδο από το Τορόντο, περιμένοντας στο 2ο γύρο του Σινσινάτι μια εκ των Κορνέ-Στίβενς ενώ διασταυρώνεται στον 3ο γύρο είτε με Οσταπένκο είτε με Χαντάντ Μαια και στα προημιτελικά με την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

3-Ονς Ζαμπέρ και 5-Πάολα Μπαντόσα βρίσκονται επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό και είναι πιθανές αντίπαλοι της Σφιόντεκ στα ημιτελικά.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ