ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σάκκαρη: "Η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό"

Η Μαρία Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η Μαρία Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες © 2021 SETH WENIG / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν απογοητευμένη μετά την ήττα που υπέστη από τον Ελίνα Σβιτολίνα, η οποία την άφησε εκτός συνέχειας στο μονό των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εστιάζει στο μεικτό διπλό, όπου θα αγωνιστεί μαζί με τον Τσιτσιπά.

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από την Ελίνα Σβιτολίνα (2-1 σετ) και η πορεία της στο μονό γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων, έληξε πρόωρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε δηλώσεις της στο κανάλι της ΕΟΕ, εξέφρασε την απογοήτευσή για την ήττα, ωστόσο τόνισε ότι πλέον στρέφει στην προσοχή της στο μεικτό διπλό, όπου θα αγωνιστεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Πρώτο τους εμπόδιο οι Καναδοί Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ/Γκάμπι Νταμπρόβσκι.

Συγκεκριμένα η Μαρία Σάκκαρη ανέφερε: "Η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά συμβαίνουν αυτά στο τένις και στον αθλητισμό. Τώρα πρέπει να το αφήσω πίσω και να αφοσιωθώ στο μεικτό από αύριο".

Για τον αγώνα στο μεικτό με τον Στέφανο: "Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο στο τένις. Ο Καναδάς έχει δύο πολύ καλούς παίκτες. Θέλουν όλοι οι αντίπαλοι προσοχή. Είμαστε δύο πολύ καλοί παίκτες, θα συνεργαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα πάμε βήμα - βήμα, για να δούμε μέχρι που μπορούμε να πάμε".

Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ