US OPEN

Σάκκαρη: Η ανάρτηση του US Open για την ιστορική πρόκριση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στα ημιτελικά

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκριση στους "8" του US Open
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκριση στους "8" του US Open © 2021 JOHN MINCHILLO/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν επιβλητική κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα και πήρε μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του US Open. Με μια ανάρτηση στα social media η διοργάνωση έκανε λόγο για το ιστορικό επίτευγμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας που έγινε η πρώτη Ελληνίδα που φτάνει στα ημιτελικά του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ασταμάτητη στη Νέα Υόρκη. Υπέταξε και την Καρολίνα Πλίσκοβα στα προημιτελικά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open, έτσι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τον ημιτελικό του Roland Garros, θα βρεθεί και σ' αυτόν του Flushing Meadows που θα αντιμετωπίσει την πολλά υποσχόμενη Έμα Ραντουκάνου από τη Βρετανία τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/09).

Το US Open μάλιστα μέσω ανάρτησής του στο Twitter έκανε λόγο για το ιστορικό επίτευγμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα που φτάνει στα ημιτελικά του US Open. Θυμίζουμε ότι Μαρία Σάκκαρη είναι πλέον η κορυφαία Ελληνίδα στο άθλημα, καθώς ξεπέρασε τη Λένα Δανιηλίδου με το Νο13 που βρίσκεται πλέον, ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και το Νο4.

TAGS US OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ