ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Περίπου στις 04:00 ο μεγάλος ημιτελικός με αντίπαλο την Ραντουκάνου στο US Open

Η Μαρία Σάκκαρη στη διάρκεια του αγώνα της με την Πλίσκοβα
Η Μαρία Σάκκαρη στη διάρκεια του αγώνα της με την Πλίσκοβα AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Δεύτερος στη σειρά θα διεξαχθεί ο ημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη με την Βρετανή Έμα Ραντουκάνου. Η ώρα και οι λεπτομέρειες της μετάδοσης.

Για δεύτερη φορά στην καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει την παρουσία της στον τελικό ενός major τουρνουά τένις. Ούτε τρεις μήνες από την παρουσία της στην τετράδα του Roland Garros, η 26χρονη Ελληνίδα θα παίξει στον ημιτελικό του US Open, θέλοντας απέναντι στην Βρετανή Έμα Ραντουκάνου να καταφέρει ό,τι ποτέ άλλοτε στο παρελθόν.

Ο αγώνας της Σάκκαρη με τη 18χρονη αντίπαλό της είναι ο δεύτερος χρονικά της ημέρας. Θα προηγηθεί στις 2:00 της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας, 19:00 τοπική) η αναμέτρηση μεταξύ της Καναδής Λέιλα Φερνάντεζ και της Λευκορωσίδας Αρίνα Σαμπαλένκα και με το τέλος αυτού θα μπουν στο κεντρικό κορτ οι τενίστριες του δεύτερου ημιτελικού.

Εκτιμάται ότι η μεγάλη μάχη της Σάκκαρη θ' αρχίσει μετά τις 3:30, πιο κοντά στις 4:00. Η ώρα έναρξης θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της προηγούμενης. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το EUROSPORT 1, ενώ η εξέλιξη -με κάλυψη από videos και φωτογραφίες- θα μεταφέρεται λεπτομερώς από το Match Center του SPORT 24.

Με τα έως τώρα επιτεύγματά της, η Σάκκαρη έχει ανέλθει στο Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει εξασφαλίσει χρηματικό έπαθλο 570.000 ευρώ. Τίποτα εξ αυτών, βέβαια, δεν συγκρίνεται με τη συμμετοχή σ' έναν τελικό grand slam.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ