ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Γκοφ 1-2: Λύγισε στα τρία σετ και τέλος το Rome Masters

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη AP

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 σετ (1-6, 6-1, 1-6) από την Αμερικανίδα, Κόρι Γκοφ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Rome Masters

Δεν κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη να προχωρήσει πέρα από τον δεύτερο γύρο στο χωμάτινο τουρνουά Rome Masters στην Αιώνα Πόλη. Η 25χρονη τενίστρια ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Αμερικανίδα, Κόρι Γκοφ, σε 1 ώρα και 47 λεπτά αγώνα και αποκλείστηκε από την συνέχεια. Η Σπαρτιάτισσα Μαρία έχασε το πρώτο σετ και το τρίτο σετ με 6-1 γκέιμ και είχε κατακτήσει το δεύτερο με το ίδιο σκορ.

Η 17χρονη Αμερικανίδα, η οποία βρίσκεται στην 35η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, αιφνιδίασε την Σάκκαρη (Νο 19 στον κόσμο) στο πρώτο σετ, καθώς στο τρίτο γκέιμ "έσπασε" το σερβίς της και στην συνέχεια έφτασε μετά από 31 λεπτά και με άνεση στο 6-1. Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό για τη νεαρή τενίστρια.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην αρχή του δεύτερου σετ, με την Γκοφ να μπαίνει αποφασισμένη. Η νεαρή Αμερικανίδα έκανε μπρέικ, όμως η Σάκαρη απάντησε με το ίδιο... νόμισμα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αυτό το μπρέικ έδωσε ώθηση στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία απέδειξε για αμόμη μία φορά ότι δεν τα παρατά ποτέ. Με αντεπίθεση διαρκείας, η Σάκκαρηέκανε ακόμη δύο μπρέικ και ύστερα από 37 λεπτά κατέκτησε το σετ με 6-1.

Στο τρίτο σετ, η Αμερικανίδα μπήκε εξαιρετικά και προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ. Η Γκοφ έκανε ακόμη ένα μπρέικ, προηγήθηκε με 4-0 και έπειτα από 39 λεπτά, έφτασε στο 6-1 και τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά, όπου περιμένει μια εκ των Αρίνα Σαμπαλένκα και Σάρα Σορίμπες Τόρμ.. Η Σάκκαρη κοιτάζει πλέον μπροστά...

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ