INDIAN WELLS

Σάκκαρη για 4άδα στο Ostrava Open

Η Μαρία Σάκκαρη (AP Photo/Seth Wenig)
Η Μαρία Σάκκαρη (AP Photo/Seth Wenig) AP

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ονς Ζαμπέρ με μοναδικό στόχο την πρόκριση στις "4" του Ostrava Open.

Με τους τέσσερις προημιτελικούς συνεχίζεται την Παρασκευή (23/10) το indoor τουρνουά στην Οστράβα της Τσεχίας και η Μαρία Σάκκαρη έχει βάσιμες ελπίδες για είσοδο στα ημιτελικά της International διοργάνωσης.

Στον πρώτο προημιτελικό της ημέρας (15:00 ώρα Ελλάδας), η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Ονς Ζαμπέρ, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στις "4" καλύτερες του θεσμού όπου δεν αποκλείεται να συναντήσει το Νο4 του ταμπλό, Βικτόρια Αζαρένκα που με τη σειρά της αντιμετωπίζει την επικίνδυνη, 7-Ελισέ Μερτένς, αμέσως μετά.

Η Σάκκαρη απέκλεισε στο 2ο γύρο το Νο1 του ταμπλό και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, Ελίνα Σβιτολίνα και όπως δήλωσε και η ίδια, αυτή η νίκη της δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης, διεκδικεί τον 2ο τίτλο της καριέρας της, μετά τον περσινό στη Ραμπάτ του Μαρόκο και απέναντί της θα βρει μια σκληροτράχηλη αντίπαλο που προέρχεται από τη συμμετοχή της στον 4ο γύρο του Roland Garros.

Σάκκαρη και Ζαμπέρ θα συναντηθούν ξανά μετά από 5 χρόνια, όταν η Τυνήσια είχε κερδίσει την Μαρία το 2015 σε ITF τουρνουά στην Πολωνία.

OSTRAVA OPEN DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ