WTA FINALS

Σάκκαρη: Έτοιμη για το Τέξας η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη χαιρετά το κοινό
Η Μαρία Σάκκαρη χαιρετά το κοινό AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Μπορεί η εξαιρετική εβδομάδα της Σάκκαρη στη Γουαδαλαχάρα να μην ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο φεύγει με τα καλύτερα δυνατά συναισθήματα από το Μεξικό και ετοιμάζεται για το WTA Finals στο Φορτ Γουόρθ.

Μπορεί η εξαιρετική εβδομάδα της Μαρίας Σάκκαρη στη Γουαδαλαχάρα να μην ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο η Ελληνίδα τενίστρια φεύγει με τα καλύτερα δυνατά συναισθήματα από το Μεξικό.

Άλλωστε, ο πρωταρχικός της στόχος επετεύχθη αφού η 27χρονη πρωταθλήτριά μας εξασφάλισε την 8η και τελευταία θέση που οδηγεί στο WTA Finals του Φορτ Γουόρθ (31/10-07/11) και έτσι θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τουρνουά των "8" κορυφαίων της χρονιάς.

Η Σάκκαρη θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τους 600 βαθμούς που κατέκτησε πέρυσι στο WTA Finals της Γουαδαλαχάρα, φτάνοντας στα ημιτελικά στην παρθενική της συμμετοχή στη διοργάνωση.

"Μια εβδομάδα γεμάτη συναισθήματα και πολλά θετικά, όπου θα με βοηθήσει να πάω στην επόμενη. Γουαδαλαχάρα είσαι απίστευτη. Ευχαριστώ για όλα" έγραψε την Τρίτη στο Facebook η Σάκκαρη, ταξιδεύοντας για Τέξας.

Πηγή: Tennis24

TAGS WTA FINALS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ