ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Έτοιμη για μεγάλη μάχη με τη Σβιτολίνα

Η Μαρία Σάκκαρη (AP Photo/Seth Wenig)
Η Μαρία Σάκκαρη (AP Photo/Seth Wenig) AP

Μετά την άνετη νίκη της επί της Πλίσκοβα στο 1ο γύρο του Ostrava Open η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (21/10) την Σβιτολίνα στους "16" του θεσμού.

H Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Ostrava Open τη Δευτέρα, κερδίζοντας 2-0 σετ την Κριστίνα Πλίσκοβα για τον 1ο γύρο της indoor διοργάνωσης. Την Τετάρτη, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα επιστρέψει στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων για να αντιμετωπίσει το Νο1 του ταμπλό και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, Ελίνα Σβιτολίνα στη φάση των "16" του θεσμού.

Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο κοπέλες. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους, η Σάκκαρη έκανε μια φοβερή ανατροπή με 1-6, 7-6, 6-3 για τα προημιτελικά του San Jose 2019 ενώ στα τρία σετ είχε κριθεί και η πρώτη τους συνάντηση, στο γύρο των "32" του Wimbledon 2019 όπου κέρδισε η Ουκρανή.

"Φυσικά και η Ελίνα είναι η top seed και είναι εκεί για κάποιον λόγο. Βρίσκεται στο Top10 για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό συμβαίνει γιατί είναι μια σπουδαία τενίστρια. Εγώ ένιωσα πολύ ωραία σήμερα στο court. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς, όμως την έχω ξανά αντιμετωπίσει και την έχω κερδίσει. Ξέρω το παιχνίδι της και αυτή ξέρει το δικό μου. Θα είναι μια δύσκολη μάχη και για τις δύο" είπε η Σάκκαρη.

Η 25χρονη Αθηναία, Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης, έπιασε πολύ καλή απόδοση στην πρεμιέρα της κόντρα στην Πλίσκοβα και πέτυχε 28 winners και 4 breaks στο δυνατό σερβίς της αριστερόχειρας Τσέχας.

"Δουλέψαμε λίγο διαφορετικά με τον προπονητή μου, ερχόμενοι στην Οστράβα. Είμαι τενίστρια που μαθαίνει γρήγορα και ήδη ένιωσα ότι είχε αποτέλεσμα η δουλειά της προηγούμενης εβδομάδας" τόνισε χαρακτηριστικά.

Το Ostrava Open είναι το προτελευταίο τουρνουά της σεζόν για τη Σάκκαρη η οποία θα παίξει και στο παραδοσιακό Ladies Open στο Λινζ της Αυστρίας.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ