WTA FINALS

Η Σάκκαρη έμαθε τις τρεις αντιπάλους της στον όμιλο του WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κόντρα στην Βικτόρια Γκόλουμπιτς στο Indian Wells.
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κόντρα στην Βικτόρια Γκόλουμπιτς © 2021 MARK J. TERRILL/ AP IMAGES

Τις Πάουλα Μπαντόσα, Ίγκα Σβιόντεκ και Αρίνα Σαμπαλένκα θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον όμιλο του WTA Finals (Γουαδαλαχάρα, 10-17/11). Την Πέμπτη ξεκινούν οι υποχρεώσεις της.

Η Μαρία Σάκκαρη, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, συμμετέχει για πρώτη φορά στον όμιλο του WTA Finals στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικού το διάστημα 10 με 17 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση με 50 χρόνια ιστορίας και αναμφίβολα είναι μεγάλη τιμή για το ελληνικό τένις που θα έχει εκπροσώπηση.

Η πρωταθλήτριά μας έμαθε τις τρεις αντιπάλους της στον όμιλό της, στοχεύοντας σε μια από τις δυο πρώτες θέσεις που θα την οδηγήσουν στα ημιτελικά του θεσμού. Ο λόγος γίνεται για τις Πάουλα Μπαντόσα, Ίγκα Σβιόντεκ και Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Λευκορωσίδα Σαμπαλένκα, Νο2 στην WTA, κόντρα στη Σάκκαρη μετρά τέσσερις σε πέντε παιχνίδια. Η Ισπανίδα Μπαντόσα, Νο 10 στον κόσμο, δεν έχει παίξει ποτέ με την Ελληνίδα τενίστρια και εξασφάλισε τη συμμετοχή της λόγω της επικράτησής της στο Indian Wells. Τέλος, η Πολωνή Σβιόντεκ (No4) έχει δυο αγώνες καριέρας με τη Σάκκαρη και μετράει ισάριθμες ήττες.

Η Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της την Πέμπτη (11/11) ενώ στην πρεμιέρα της Τετάρτης θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του δεύτερου γκρουπ: Κρεϊτσίκοβα-Κονταβέιτ και Μουγκουρούθα-Πλίσκοβα.

TAGS WTA FINALS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ