ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Είμαι ατρόμητη στο court, ήταν καιρός να παίξω και πάλι καλά"

Maria Sakkari, of Greece, reacts to defeating Ons Jabeur, of Tunisia, during round-robin play on Day 5 of the WTA Finals tennis tournament in Fort Worth, Texas, Friday, Nov. 4, 2022. (AP Photo/LM Otero)
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη που σημείωσε κόντρα στην Ζαμπέρ @ 2022 LM OTERO / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν ενθουσιασμένη μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Ονς Ζαμπέρ κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις της στο court αμέσως μετά το ματς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι ατρόμητη στο court και ότι μετά από καιρό παίζει και πάλι καλά.

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε την εξαιρετική πορεία της στο WTA Finals, καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ονς Ζαμπέρ την οποία νίκησε 2-0 σετ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις δηλώσεις της στο court μετά τη νίκη της εξήγησε ότι παίζει ατρόμητο τένις και ότι ήταν καιρός να επιστρέψει στις μεγάλες εμφανίσεις.

"Πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, είμαι ατρόμητη στο court και απολαμβάνω το παιχνίδι μου εδώ. Δεν υπάρχει μυστικό για το πως να παίξω, νομίζω πως ήταν καιρός να παίξω και πάλι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει εδώ", ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι δύο τενίστριες μοιράστηκαν μια αγκαλιά, με τη Σάκκαρη να εξηγεί τους λόγους που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για την Τυνήσια (Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης).

"Πάνω απ' όλα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσά μας. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, πριν λίγες μέρες μιλούσαμε για όταν παίζαμε μαζί στο Μαυροβούνιο για την 3η κατηγορία του Fed Cup και δεν ήταν κανείς εκεί. Ήμασταν δυο συνηθισμένες παίκτριες τότε, αλλά και οι δυο δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο.

Της αξίζουν όλα όσα έχει πετύχει αυτή τη χρονιά, έχει κάνει σπουδαία πράγματα και είμαι σίγουρη ότι στην πατρίδα της θα είναι όλοι πολύ περήφανοι για εκείνη, έχει κάνει περήφανη όλη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή με τα μοναδικά πράγματα που έχει πετύχει".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ