ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Έχω μεγάλη πίστη στο παιχνίδι μου"

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πάουλα Μπαντόσα στον ημιτελικό του Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πάουλα Μπαντόσα στον ημιτελικό του Indian Wells © 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells και δήλωσε ότι πιστεύει στις δυνατότητές της, στέλνοντας το μήνυμα ότι το βράδυ της Κυριακής (20/3) μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο απέναντι στην Ίγκα Σφιόντεκ.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη) πηγαίνει με εξαιρετική ψυχολογία στον πρώτο WTA 1000 τελικό της καριέρας της.

Έχοντας ηττηθεί στους τέσσερις προηγούμενους ημιτελικούς της σειράς, η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια δείχνει έτοιμη πνευματικά για τον Κυριακάτικο τελικό (21:00GR) απέναντι στην καλή της φίλη, Ίγκα Σφιόντεκ η οποία είναι αήττητη φέτος σε τουρνουά WTA 1000, προερχόμενη από την κατάκτηση του Qatar Open, εκεί όπου στα ημιτελικά κέρδισε τη Σάκκαρη πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη κόντρα στη Μαρία, σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων.

Το πόσο έτοιμη είναι για τον μεγάλο τελικό, το έδειξε καθ' όλη τη διάρκεια του BNP Paribas Open όπου έπαιξε σπουδαίο τένις, με αποκορύφωμα τη μεγάλη νίκη με 2-1 σετ επί της υπερασπίστριας του τίτλου, Πάολα Μπαντόσα, στους ημιτελικούς της Παρασκευής.

Μετά τη νίκη επί της Ισπανίδας, η Σάκκαρη μίλησε για την "διαφορετική" Σφιόντεκ τη φετινή σεζόν, παρουσιάζοντας ένα πιο επιθετικό στυλ παιχνιδιού σε σχέση με πέρυσι.

"Δεν είναι η Ίγκα που ήταν πριν ένα χρόνο. Παίζει πολύ, πολύ επιθετικά και με εξέπληξε και μένα αυτή η αλλαγή όταν παίξαμε στην Ντόχα. Τη σέβομαι πραγματικά και τη συμπαθώ γιατί είναι ένα υπέροχο κορίτσι και ότι έχει πετύχει το αξίζει. Όμως, από την άλλη έχω μεγάλη πίστη στο παιχνίδι μου και στον εαυτό μου αυτή τη στιγμή" είπε η Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου.

Η νικήτρια του τελικού της Κυριακής, πέρα από το γόητρο του τίτλου και τα 1.2 εκατ. δολάρια χρηματικό έπαθλο για τη νίκη, θα σκαρφαλώσει και στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω από την πρωτοπόρο Άσλει Μπάρτι.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-10h)

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ