WTA

Σάκκαρη: Δύσκολη η κλήρωσή της στην Οστράβα

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Wang Xiyu, of China, during the second round of the US Open tennis championships, Wednesday, Aug. 31, 2022, in New York. (AP Photo/John Minchillo)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Wang Xiyu, of China, during the second round of the US Open tennis championships, Wednesday, Aug. 31, 2022, in New York. (AP Photo/John Minchillo) AP

Σε δύσκολο μονοπάτι βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη στην κλήρωση του τουρνουά της Οστράβα όπου θα μπει απευθείας στο δεύτερο γύρο.

Η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του Ostrava Open πραγματοποιήθηκε με την Μαρία Σάκκαρη να έχει πολλά εμπόδια στο δρόμο της αν θέλει να επαναλάβει την περσινή πορεία της μέχρι τον τελικό.

Η 27χρονη Ελληνίδα θα περάσει δίχως αγώνα τον πρώτο γύρο και στο δεύτερο θα αντιμετωπίσει είτε μία αθλήτρια από τα προκριματικά είτε την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Στα προημιτελικά η πιθανότερη αντίπαλός της είναι η Μπελίντα Μπέντσιτς, ενώ στα ημιτελικά θα την περιμένει πιθανότατα η Πάουλα Μπαντόσα.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό αναμένεται να έχουμε δυνατές μάχες με τα τις Ίγκα Σβιόντεκ και Ανέτ Κόνταβεϊτ να συνθέτουν ένα από τα πιο πιθανά ζευγάρια του ημιτελικού.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες δυνατές αθλήτριες όπως οι Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, Έμα Ραντουκάνου, Ντάρια Κασάτκινα, Βικτόρια Αζαρένκα και Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ