ROLAND GARROS

Σάκκαρη: Ανοίγει και άλλο ο δρόμος της στο Roland Garros

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © 2022 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Μετά τις Ζαμπέ και Μουγκουρούθα έμειναν εκτός και οι Οσάκα και Κρεϊτσίκοβα από το Roland Garros. Πώς επηρεάζουν αυτοί οι αποκλεισμοί το δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη.

Μπορεί όταν έγινε η κλήρωση του Roland Garros να τονίσαμε ότι ο δρόμος της Μαρίας Σάκκαρη θα ήταν αρκετά δύσκολος, ωστόσο μετά τους πρώτους αποκλεισμούς που ήρθαν τα δεδομένα άλλαξαν σημαντικά.

Την Κυριακή (22/05) η Ζαμπέ (Νο6) και η Μουγκουρούθα (Νο10) έπεσαν θύματα εκπλήξεων, ενώ την Δευτέρα (23/05) έμειναν εκτός συνέχειας και η Οσάκα (Νο38) με την Κρεϊτσίκοβα (Νο2).

Τρεις αθλήτριες της πρώτης δεκάδας και η πάντα υπολογίσιμη Οσάκα έμειναν μακριά από το δρόμο της Ελληνίδας αθλήτριας η οποία πλέον έχει πιο βατό δρόμο στο υπόλοιπο του γαλλικού όπεν.

Τα δεδομένα για τη συνέχεια

Μετά από αυτές τις αλλαγές η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο την Μούχοβα και στη συνέχεια θα βρει απέναντί της την νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Βέκιτς και την Ανισίμοβα.

Στον τέταρτο γύρο πιθανότατα θα την περιμένει η Μπελίντα Μπέντσιτς, ενώ στα προημιτελικά θα βρει σύμφωνα με τη λογικά μία εκ των Κβίτοβα, Κέρμπερ η Ραντουκάνου.

Αν και έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν προβλέψεις στα ημιτελικά φαντάζει πιθανό να βρει μπροστά της μια εκ των Μέρτενς, Γκοφ και Αζαρένκα.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι θεωρητικά. Ωστόσο, δεδομένα ο δρόμος της Μαρίας Σάκκαρη έχει γίνει σαφέστατα πιο βατός.

TAGS ROLAND GARROS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ