WIMBLEDON

Σάκκαρη: Κόντρα στην Τατιάνα Μαρία στον τρίτο γύρο του Wimbledon

Tatjana Maria of Germany plays a backhand return to Maria Sakkari of Greece during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 17, 2022. (AP Photo/Hamish Blair)
Tatjana Maria of Germany plays a backhand return to Maria Sakkari of Greece during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 17, 2022. (AP Photo/Hamish Blair) AP

Η Μαρία Σάκκαρη θα βρει μία ακόμα βατή αντίπαλο στο δρόμο της αφού στον τρίτο γύρο του Wimbledon θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα, Τατιάνα Μαρία.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το καθήκον της απέναντι στην Τόμοβα, αφού δίχως να χάσει σετ πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Εκεί η 26χρονη Ελληνίδα (Νο5) θα αντιμετωπίσει την Τατιάνα Μαρία από την Γερμανία. Το Νο103 της Παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε 2-1 απέναντι στην Κιρστέα σε μια από τις εκπλήξεις της ημέρας.

Οι δύο αθλήτριες έχουν βρεθεί δύο φορές αντιμέτωπες, μία σε επίπεδο ITF και μία στο τουρ της WTA και μετρούν από μία νίκη. Η Τατιάνα Μαρία είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς το 2014, ενώ η Σάκκαρη στο δεύτερο πριν από μερικούς μήνες στο Australian Open.

Η αναμέτρηση των δύο αθλητριών θα γίνει την Παρασκευή (01/07), ενώ την ώρα στην οποία θα διεξαχθεί θα την μάθουμε κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.

TAGS WIMBLEDON ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ