ROLAND GARROS

Ρουντ: "Ράφα όλοι ξέρουμε τι πρωταθλήτης είσαι, ελπίζω να συνεχίσεις"

Ο Κάσπερ Ρουντ στη διάρκεια του αγώνα του με τον Ναδάλ στον τελικό του Roland Garros | 5 Ιουνίου 2022
Ο Κάσπερ Ρουντ στη διάρκεια του αγώνα του με τον Ναδάλ στον τελικό του Roland Garros | 5 Ιουνίου 2022 © 2022 AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Κάσπερ Ρουντ μετά την ήττα του στον τελικό από τον Ράφα Ναδάλ αποθέωσε τον Ισπανό για την κατάκτηση του 14ου Roland Garros στην ιστορία του και ευχήθηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ο Κάσπερ Ρουντ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Ναδάλ, ηττήθηκε με 3-0 σετ στον τελικό του Roland Garros με τον νεαρό Νορβηγό τενίστα μετά το τέλος του αγώνα να αποθεώνει στις δηλώσεις του τον 36χρονο Ισπανό και να του κάνει πλάκα λέγοντας πως δεν ήταν το πρώτο του... θύμα αλλά ένιωσε όπως και όλοι οι προηγούμενοι.

Ο Ρουντ είπε στις δηλώσεις του μέσα από το κορτ:

"Είναι η πρώτη φορά σε τελικό μου σε μεγάλη διοργάνωση και το σημαντικότερο είναι να πω συγχαρητήρια στον Ράφα. Είναι η 14η φορά που τα καταφέρνεις εδώ, όλοι ξέρουμε τι πρωταθλητής είσαι, δεν είμαι το πρώτο θύμα σου ξέρω πως έχουν υπάρξει και άλλοι στο παρελθόν. Εύχομαι να συνεχίσεις για μερικά ακόμα τουρνουά.

Θα ήθελα εν συνεχεία να αναφερθώ στην ομάδα μου και να τους δώσω συγχαρητήρια και να τους πω πως θέλω να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα και να πάμε και σε άλλους τελικούς Grand Slam.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, μου δίνει κίνητρο και εύχομαι όταν επιστρέψω να έχω μάθει και μερικά γαλλικά".

TAGS ROLAND GARROS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ