ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ρώμη: Πιθανός προημιτελικός Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ANDY WONG/ASSOCIATED PRESS

Πιθανή η μάχη στα προημιτελικά μεταξύ Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά, έβγαλε η κλήρωση Internazionali BNL d'Italia αν και εφόσον οι δυο τους φτάσουν ως εκεί.

Λίγους μήνες μετά τον συγκλονιστικό ημιτελικό τους στο Roland Garros 2020, Νόβακ Τζόκοβιτς και Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ πιθανόν να διασταυρώσουν και πάλι τις ρακέτες τους στο χώμα, λίγες εβδομάδες πριν το Γαλλικό Όπεν 2021.

Η κλήρωση του Internazionali BNL d'Italia πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Ρώμη και σύμφωνα με το ταμπλό, Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς διασταυρώνονται στα προημιτελικά, έχοντας βέβαια κάποια αξιόλογα εμπόδια στο διάβα τους, ειδικά ο Έλληνας άσος.

Ο Στέφανος θα ξεκινήσει τους αγώνες τους περιμένοντας στο 2ο γύρο το νικητή του αγώνα Τσίλιτς-Μπούμπλικ που έχουν κάνει καλές εμφανίσεις στο χώμα, μέχρι τώρα. Στον 3ο γύρο, ο Έλληνας πρωταθλητής διασταυρώνεται με τον ημιφιναλίστ του Madrid Masters Ματέο Μπερετίνι, πριν το πιθανό ραντεβού με τον Νόλε στα προημιτελικά.

Από την άλλη, ο Τζόκοβιτς που επιστρέφει μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Serbia Open (Καράτσεφ), θα ξεκινήσει με έναν εκ των Έβανς-Φριτζ και με πιθανό αντίπαλο στους "16" τον πάντα επικίνδυνο και υπολογίσιμο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ντόμινικ Τιμ και Αντρέι Ρούμπλεφ βρίσκονται επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό της Ρώμης.

Δυνατές διασταυρώσεις και στο κάτω μέρος του ταμπλό όπου ξεχωρίζει το όνομα του Ράφαελ Ναδάλ, με τον Ισπανό να έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον οποίον συναντιέται στους "8".

Πριν από αυτό, τον Ισπανό τον περιμένει δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Γιάνικ Σίνερ που παίζει με τον επίσης αξιόλογο Ούγκο Ουμπέρ ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται είτε με τον Κάσπερ Ρουντ είτε με τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Μαζί με τον Ναδάλ στο κάτω μέρος είναι και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ που ωστόσο δεν αποτελεί μεγάλη απειλή στο χώμα.

Πηγή: Tennis24

Photo credits: Andy Wong/Associated Press

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ