ROME MASTERS

Rome Masters: Στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς, νίκησε τον μαχητικό Οζέρ Αλιασίμ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει κόντρα στον Αλιασίμ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει κόντρα στον Αλιασίμ 2022 AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε την αντίσταση του Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rome Masters όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ.

Στα ημιτελικά του Rome Masters προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 34χρονος Σέρβος, Νο1 του ταμπλό στη Ρώμη, επικράτησε του Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης με 7-5, 7-6(1) μετά από δυο ώρες και 11 λεπτά αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο “σφράγισε” το ραντεβού του με τον Νο5 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος νωρίτερα είχε κερδίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ με 7-6(7), 7-5.

Ο Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ πάλεψε και στα δύο σετ απέναντι στον Νόλε, αλλά ο σπουδαίος Σέρβος βρήκε τον τρόπο να φτάσει στη νίκη.

Τα δύο σετ είχαν παρόμοια εικόνα. Στο πρώτο ο Τζόκοβιτς έκανε το break στο όγδοο game για να προηγηθεί με 5-3. Ο Αλιασίμ απάντησε όμως αμέσως με break back και στη συνέχεια κράτησε το σέρβις του για να φέρει το σετ στα ίσα. Η μάχη των δύο τενιστών κρίθηκε στο δωδέκατο game με τον Τζόκοβιτς να κάνει το δεύτερο break.

Στο δεύτερο σετ ο Νόλε έκανε το break στο έκτο game και στη συνέχεια κράτησε το σέρβις του για το 5-2. Ωστόσο, ο Αλιασίμ δεν τα παράτησε και και κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσα.

Αυτή τη φορά οι δύο τενίστες δεν κατάφεραν να λύσουν νωρίτερα τις διαφορές τους κι οδηγήθηκαν στο ται μπρέικ. Εκεί ο Τζόκοβιτς ήταν καταιγιστικός, έχασε μόλις ένα πόντο και έκλεισε έτσι το σετ και το ματς.

TAGS ROME MASTERS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ