ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Rome Masters: Σαρωτικός ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αντιμετωπίζει τον Τσιτσιπά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Masters
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Masters ALESSANDRA TARANTINO/ ASSOCIATED PRESS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις στο Rome Masters, κέρδισε και τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Θετικών αποτελεσμάτων συνέχεια για τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη Ρώμη. Ο Σέρβος ήταν εξαιρετικός στον δεύτερο αγώνα του στο Internazionali BNL d’Italia και πήρε εύκολα την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο 18 φορές πρωταθλητής grand slam κέρδισε τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα με 6-2, 6-1, σε έναν αγώνα που διήρκησε μόλις 1 ώρα και 11 λεπτά.

Στο 1ο σετ του παιχνιδιού ο Νόλε ήταν καταιγιστικός. Μπορεί να δέχθηκε break μόλις στο 1ο game, όμως αυτό δεν τον πτόησε. Έσπασε τρεις φορές το σέρβις του αντιπάλου του στη συνέχεια, έχοντας πολύ καλές επιστροφές (12/21, 57%) και κατέκτησε με ευκολία το εναρκτήριο σετ.

Στο 2ο σετ η εξέλιξη ήταν παρόμοια. Το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο court, έβρισκε απάντηση σχεδόν σε κάθε χτύπημα του 21χρονου Ισπανού και πήρε την νίκη με συνοπτικές διαδικασίες.

Στους "8" του Ιταλικού event θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά. Αναμένεται μια αμφίρροπη μάχη. Ο πρωταθλητής του Australian Open 2021 έπαιξε τένις πολύ υψηλού επιπέδου σήμερα και σίγουρα βρίσκεται ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Rome Masters.

ΠΗΓΗ: Tennis24

Photo credits: Alessandra Tarantino/ Associated Press

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ