ROLAND GARROS

Roland Garros: Ζβέρεφ και Ρουντ πέρασαν στα ημιτελικά και θα παλέψουν για μια θέση στον τελικό

Germany's Alexander Zverev celebrates winning a point as he plays Frances Tiafoe of the U.S. during their third round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Saturday, June 3, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Germany's Alexander Zverev celebrates winning a point as he plays Frances Tiafoe of the U.S. during their third round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Saturday, June 3, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επιβλήθηκε έστω και δύσκολα της έκπληξης του Roland Garros, Τόμας Μαρτίν Ετσεβερί, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά όπου θα βρει απέναντι του τον Κάσπερ Ρουντ που επικράτησε του Χόλγκερ Ρούνε.

Οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Κάσπερ Ρουντ κέρδισαν αντίστοιχα τους Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί και Χόλγκερ Ρούνε για τα προημιτελικά του Roland Garros και προκρίθηκαν στα ημιτελικά όπου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για μια θέση στον τελικό.

Στο πρώτο ματς της χθεσινής μέρας ο Ζβέρεφ χρειάστηκε περισσότερες από 3 ώρες για να αποκλείσει την έκπληξη του τουρνουά, τον Αργεντινό Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί (Νο49) με 3-1 σετ (6-4, 3-6, 6-3, 6-4) και πήρε την πρόκριση σε ημιτελική φάση για τρίτη σερί χρονιά.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ρουντ κέρδισε και αυτός με το ίδιο σκορ, 3-1 σετ (6-1, 6-2, 3-6, 6-3) αλλά με πιο χαρακτηριστική ευκολία τον Ρούνε και θα βρεθεί έτσι στα ημιτελικά του τουρνουά για δεύτερη σερί χρονιά.

Ο Ρουντ χρειάστηκε δύο ώρες και 47 λεπτά για να κερδίσει τον αντίπαλο του και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

TAGS ROLAND GARROS ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ