ROLAND GARROS

Roland Garros: Το πρόγραμμα της ημέρας για τα προημιτελικά των γυναικών

Aryna Sabalenka of Belarus reacts after winning a point against Elena Rybakina of Kazakhstan in the women's singles final at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 28, 2023. (AP Photo/Aaron Favila)
Aryna Sabalenka of Belarus reacts after winning a point against Elena Rybakina of Kazakhstan in the women's singles final at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 28, 2023. (AP Photo/) AARON FAVILA / AP PHOTO

Δύο παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης (06/06) για τα προημιτελικά του ταμπλό των ανδρών στο Roland Garros.

Πλούσιο θέαμα υπόσχεται η Τρίτη (06/06) στο Roland Garros αφού διεξάγονται οι δύο πρώτοι προημιτελικοί για το ταμπλό των γυναικών.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Μούχοβα θα αντιμετωπίσει την Παβλιουτσένκοβα και μετά θα ακολουθήσει η μονομαχία της Σβιτολίνα με Σαμπαλένκα.

Όλη η δράση του Roland Garros υπάρχει καθημερινά στο Matchcenter του SPORT24, ενώ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τις μεταδόσεις κάθε ημέρας.

Το πρόγραμμα της ημέρας

  • 12.00 Μούχοβα - Παβλιουτσένκοβα / Eurosport 1
  • 14.00 Σβιτολίνα - Σαμπαλένκα / Eurosport 1

* Οι ώρες είναι ενδεικτικές και οι αγώνες μεταδίδονται από το Eurosport το οποίο αναμεταδίδεται στην Ελλάδα και μέσα από τη NOVA.

TAGS ROLAND GARROS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ