ROLAND GARROS

Roland Garros: Στον τέταρτο γύρο Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ και Σίνερ

Russia's Daniil Medvedev clenches his fist after scoring a point against Serbia's Laslo Djere during their second round match at the French Open tennis tournament in Roland Garros stadium in Paris, France, Thursday, May 26, 2022. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Russia's Daniil Medvedev clenches his fist after scoring a point against Serbia's Laslo Djere during their second round match at the French Open tennis tournament in Roland Garros stadium in Paris, France, Thursday, May 26, 2022. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Οι Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ και Σίνερ επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και σφράγισαν την παρουσία τους στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.

Τελικά ο Κετσμάνοβιτς αποδείχτηκε εύκολο εμπόδιο για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Το Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε κάτι λιγότερο από δύο ώρες για να πάρει τη νίκη με 3-0 σετ.

Ο Μεντβέντεφ και στα τρία σετ είχε τον απόλυτο έλεγχο, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Σέρβος και έφτασε εύκολα στο 6-2, 6-4, 6-2.

Δυσκολεύτηκε για ένα σετ ο Σίνερ, με ανατροπή ο Ρούμπλεφ

O No12 στον κόσμο Γιάνικ Σίνερ κατάφερε να ανακάμψει την πίεση του Μακένζι Μακντόναλντ (Νο60) και να πάρει την πρόκριση στον 4ο γύρο του Roland Garros με 6-3, 7-6(6), 6-3 σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες παιχνιδιού.

Ο Σίνερ που προκρίθηκε για 3η φορά στην καριέρα του στον 4ο γύρο του Roland Garros σε ισάριθμες εμφανίσεις, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην αρχή του ματς κατακτώντας εύκολα το 1ο set.

Ο Ιταλός άρχισε να παίζει με τραυματισμό στο πόδι από το 2-5 του 2ου set, όμως κατάφερε να σβήσει 10 set points του αντιπάλου του για να το πάρει στο tie break μετά από μια συγκλονιστική μάχη 90 λεπτών!

Σημειώνοντας 40 winners ο Σίνερ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλό του πέρα από το 2ο set, ενώ στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Ρώσος χρειάστηκε να κάνει ανατροπή απέναντι στον Γκαρίν, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση. Ο Ουρουγουανός πήρε το πρώτο σετ με 6-4, αλλά ο Ρούμπλεφ πήρε τα επόμενα τρία με 3-6, 6-2, 7-6 για να σφραγίσει την πρόκρισή του στον τέταρτο γύρο.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ