ROLAND GARROS

Roland Garros: Οι απονομές στον Τζόκοβιτς και τον Τσιτσιπά που αποθεώθηκε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φιλάει το τρόπαιο του Roland Garros, το οποίο κατέκτησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φιλάει το τρόπαιο του Roland Garros, το οποίο κατέκτησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του 2021 AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Συγκινημένος παρακολουθούσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση του Roland Garros, με τον Σέρβο να τον αποθεώνει και το κοινό να χειροκροτά (VIDEOS).

Ο ένας είχε μόλις ολοκληρώσει την πρώτη ανατροπή της καριέρας του από 0-2 σε τελικό Grand Slam. Ο άλλος είχε φτάσει ένα σετ μακριά από το πρώτο Grand Slam της δικής του πορείας στην ελίτ του παγκόσμιου τένις. Στο τέλος ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε ο τρίτος με τουλάχιστον δύο κατακτήσεις σε κάθε Grand Slam κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκείνος που αποθεώθηκε στο Φιλίπ Σατριέ από το κοινό που ήταν ξεκάθαρα με το μέρος του σε όλη τη διάρκεια του συγκλονιστικού τελικού του Roland Garros.

"Πιστεύω ότι ο Στέφανος θα κερδίσει πολλά Grand Slams στην πορεία, απόλυτος σεβασμός σε εσένα και στην ομάδα σου" ήταν τα λόγια του Σέρβου θρύλου προς τον Τσιτσιπά, που παρακολουθούσε συγκινημένος όσα έλεγε ο μεγάλος αντίπαλός του, ο άνθρωπος των 84 τροπαίων, ο τρίτος στην ιστορία του τένις με δύο Career Grand Slams μετά από τους Ροντ Λέιβερ - Ρόι Έμερσον.


TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ