ROLAND GARROS

Roland Garros: Οι άκομψες αντιδράσεις του Μεντβέντεφ στο ματς με τον Τσιτσιπά

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά 2021 AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του στο ματς με τον Τσιτσιπά και τα έβαλε με όποιον μπορούσε. (VIDEOS)

Κι αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα από τα πιο ώριμα παιχνίδια της καριέρας του, σίγουρα ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν βρέθηκε στην πιο ψύχραιμη μέρα του.

Άλλωστε, συνηθισμένος στο να... λούζεται από κρύο ιδρώτα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο court, ο Ρώσος πιάστηκε από όποια λεπτομέρεια του χαλούσε την αισθητική και έδειξε για ακόμη μια φορά τον εριστικό χαρακτήρα του.

Πρώτα του έφταιγαν οι υπάλληλοι του Roland Garros, που σύμφωνα με τον ίδιο έκαναν θόρυβο μετακινώντας εργαλεία κοντά στο court και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί για να σερβίρει.

Ακολούθως, ο πίνακας του σκορ... αναβόσβησε πάνω στο toss του για 1ο σερβίς και αυτός ήταν ο λόγος που έστειλε τη μπάλα στο φιλέ. Μάλιστα, απαίτησε να του δοθεί επανάληψη, όμως ο chair umpire δεν ενέδωσε.

Ο Ρώσος μετά από ένα λεπτό παραληρήματος, κατέληξε: "Τουλάχιστον συμφωνείς, ότι εξαιτίας δικού σου λάθος, μπορεί να χάσω ολόκληρο το ματς". Delusional. Στην καλύτερη. Με απώτερο σκοπό να "παγώσει" τον ρυθμό του Τσιτσιπά στο ματς.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ