ROLAND GARROS

Roland Garros: Με ειδική άδεια έμειναν οι θεατές στις εξέδρες για το ματς Τζόκοβιτς - Ναδάλ

Οι θεατές πανηγυρίζουν στον ημιτελικό του Roland Garros ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Ναδάλ
Οι θεατές πανηγυρίζουν στον ημιτελικό του Roland Garros ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Ναδάλ 2021 AP PHOTO/MICHEL EULER

Στις θέσεις τους έμειναν οι θεατές του ημιτελικού Τζόκοβιτς - Ναδάλ, καθώς οι διοργανωτές του Roland Garros τους ανακοίνωσαν ότι δεν χρειαζόταν εκκένωση του γηπέδου εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την γαλλική κυβέρνηση.

Αυτή τη φορά, το φιάσκο αποφεύχθηκε. Οι διοργανωτές του Roland Garros δέχθηκαν έντονη κριτική για τις ώρες των βραδινών αγώνων, για το γεγονός ότι οι αναμετρήσεις έπρεπε να σταματούν για να αδειάσει το Φιλίπ Σατριέ, όμως το βράδυ της Παρασκευής τα πράγματα άλλαξαν στην τιτανομαχία του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ράφα Ναδάλ.

Με τον Σέρβο να προηγείται 2-1 στα σετ μετά από τρεις ώρες και 26 λεπτά, οι Γάλλοι ανακοίνωσαν στους θεατές ότι δεν χρειαζόταν να αποχωρήσουν για να προλάβουν την απαγόρευση κυκλοφορίας της γαλλικής κυβέρνησης, προφανώς επειδή θα μπορούσαν σε περίπτωση ελέγχου να δείξουν το εισιτήριό τους και να μην αντιμετωπίσουν κίνδυνο προστίμου.

Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο όμορφη, τόσο ηλεκτρισμένη με οπαδούς και των δύο θρύλων, θα ήταν πραγματικά κρίμα αν αυτός ο απίθανος αγώνας χαλούσε εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Τελικά όλοι πανηγύρισαν τη στιγμή της ανακοίνωσης καθώς επικράτησε η λογική.

TAGS ROLAND GARROS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ