ROLAND GARROS

Roland Garros: Η μεγάλη απόδραση του Αλκαράθ

Ο Αλκαράθ πανηγυρίζει απέναντι στον Ράφα Ναδάλ
Ο Αλκαράθ πανηγυρίζει απέναντι στον Ράφα Ναδάλ 2022 AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Κάρλος Αλκαράθ έσωσε match point του Άλμπερτ Ράμος Βινόλας στο 4ο set, επέστρεψε από 0-3 πίσω στο 5ο και καθοριστικό κομμάτι του αγώνα και με παλικαρίσια ανατροπή προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros.

Ο Κάρλος Αλκαράθ παρέδωσε ακόμη μια σπουδαία τενιστική παράσταση, έσωσε match point του Άλμπερτ Ράμος Βινόλας στο 4ο set, επέστρεψε από 0-3 πίσω στο 5ο και καθοριστικό κομμάτι του αγώνα και με παλικαρίσια ανατροπή προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros, για 2η φορά στην καριέρα του.

Μετά από 4 ώρες και 38 λεπτά σπουδαίας μάχης, ο 19χρονος Ισπανός επικράτησε του Νο44 της παγκόσμιας κατάταξης με 6-1, 6-7(7), 5-7, 7-6(2), 6-4 και στους “32” θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ρισάρ Γκασκέ και Σεμπάστιαν Κόρντα.

Για να τα καταφέρει, ο Αλκαράθ έπαιξε ένα ματς με 74 winners υπέρ του, ενώ δημιούργησε τον εξωφρενικό αριθμό των 31(!) break points. Εκμεταλλεύτηκε μόλις τα οκτώ, σε αντίθεση με τα 6/7 του Ράμος. Βέβαια, υπέπεσε και σε 74 αβίαστα λάθη, μιας και δεν άφηνε… μπαλάκι σε ησυχία, με τις απανωτές επιθέσεις του.

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ