ROLAND GARROS

Roland Garros: Η Ασδεράκη στην Τιτανομαχία του Ναδάλ με τον Τζόκοβιτς

Η Εύα Ασδεράκη διαιτητεύει τον αγώνα του Ναδάλ με τον Τζόκοβιτς
Η Εύα Ασδεράκη διαιτητεύει τον αγώνα του Ναδάλ με τον Τζόκοβιτς PHOTO CREDITS: ASSOCIATED PRESS

Ακόμα μια διάκριση για το ελληνικό τένις αφού η Εύα Ασδεράκη ήταν εκείνη που διεύθυνε τον ημιτελικό του Roland Garros ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Τζόκοβιτς.

Και τρίτη παρουσία είχαμε στα ημιτελικά του Roland Garros μετά από εκείνες της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Φυσικά, αναφερόμαστε στην Εύα Ασδεράκη η οποία ήταν η umpire στην Τιτανομαχία του Ναδάλ με τον Τζόκοβιτς. Η 39χρονη chair umpire ήταν εκείνη που επιλέχτηκε να διαιτητεύσει το πιο σημαντικό ίσως ματς του τουρνουά.

Κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Η Εύα Ασδεράκη έχει διαιτητεύσει αναρίθμητους αγώνες στην καριέρα της, μέχρι και τελικό Grand Slam έχοντας κερδίσει τον σεβασμό των περισσότερων στον χώρο του παγκόσμιου τένις με την ψυχραιμία της και με τις άριστες αποφάσεις της. Μάλιστα, ήταν και η πρώτη γυναίκα που διαιτήτευσε σε τελικό Grand Slam ανδρών.

Αναφερόμαστε στον τελικό του US Open το 2015 ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ. Το πιο πρόσφατο μεγάλο παιχνίδι που έχει διευθύνει ήταν ο τελικός του Australian Open του 2020 ανάμεσα στην Μουγκουρούθα και την Λένιν.

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ