ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Για ένα σετ ανησύχησε ο Τιμ

O Ντομινίκ Τιμ στο Roland Garros
O Ντομινίκ Τιμ στο Roland Garros AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Ντομινίκ Τιμ προελαύνει στο φετινό Ρολάν Γκαρός δίχως ακόμα να έχει χάσει σετ κερδίζοντας άνετα και τον Τζακ Σοκ.

Βαδίζει βάσει σχεδίου ο Ντομινίκ Τιμ σε ακόμα ένα Ρολάν Γκαρός! Ο 27χρονος κάτοχος του φετινού Αμερικανικού Όπεν δεν έχει χάσει ακόμα σετ στο Ρολάν Γκαρός και χρειάστηκε να σώσει τρία set points του Τζακ Σοκ στο τρίτο σετ για να το καταφέρει!

Ο Dominator έπιασε πολύ καλή απόδοση κόντρα στον έμπειρο Αμερικανό και ουσιαστικά δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο σετ για να τον κερδίσει με 6-1, 6-3, 7-6(6).

Μπορεί να μην έχει παίξει ακόμα κόντρα σε σπεσιαλίστες στο χώμα, έχει αγωνιστεί όμως κόντρα σε δύο πρώην μέλη του Τοπ10 όπως είναι οι Τσίλιτς και Σοκ και τα έχει πάει περίφημα.

Ο Τιμ δεν είχε αντίπαλο στα δύο πρώτα σετ της αναμέτρησης κόντρα στον Σοκ αλλά στο τρίτο σετ έδειξε μια κάποια αστάθεια χάνοντας δύο φορές προβάδισμα με break ενώ στο tie break έμπλεξε για τα καλά μένοντας πίσω με 6-3.

Όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε για τέταρτο σετ αλλά με πέντε αναπάντητους πόντους ο Τιμ γλίτωσε πολύτιμα λεπτά ξεκούρασης.

Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στον επόμενο γύρο και να περιορίσει στο ελάχιστο τα κενά διαστήματα καθώς θα παίξει με έναν σούπερ φορμαρισμένη τενίστας στο χώμα, τον Κάσπερ Ρουντ.

Φυσικά, όλοι περιμένουν τον επόμενο γύρο των 16 και μια ενδεχόμενη Τιτανομαχία με τον Σταν Βαβρίνκα αν ο Ελβετός κερδίσει βέβαια τον Ούγκο Γκαστόν.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ